Önnek mi jut eszébe az acélról? Áthatolhatatlanság, ellenállás, erő, szilárdság? Mindez egy biztonsági ajtóban testet öltve garantálja a tökéletes biztonságot és védelmet.

Amennyiben Ön is acélbiztos védelemre vágyik, nem kell egyebet tennie, mint felvenni velünk a kapcsolatot és leadnia rendelését!

Acéllal megerősített biztonsági ajtóink többféle kivitelezésben készülnek, de mindegyik modellünkben közös a precíz és minden részletre kiterjedő, megerősített szerkezet. Az átlagon felüli vastagsággal rendelkező ajtótest garantálja a zajszigetelést és a végletekig ellenálló szerkezetet. A betörésbiztos acél biztonsági ajtó  megbízhatóságát a 16 ponton illeszkedő zárrendszer is fokozza, ami garantáltan lefoglalja a behatolókat és növeli a lebukás kockázatát is. Egy ilyen ajtó mögött egészen biztosan nyugodt lesz az álma!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és válogasson acéllal megerősített beltéri biztonsági ajtó kínálatunkból! Ne bízza a véletlenre és gondoskodjon róla, hogy csak az jusson be, akit Ön beenged!

biztonsági  ajtóban