A MABISZ-t, a Magyar Biztosítók szövetségét, 1990-ben alapította nyolc biztosítótársaság. Fő célja, a magyar biztosítási szakma képviselete mellett kiemelt feladatának tekinti a tagok közös érdekkörébe tartozó tevékenységek koordinálását is. Ilyen a kármegelőzés, az oktatás, a biztosítási csalások elleni védekezés. Ezért biztonságtechnikai besorolási kategóriákat hoztak létre, ami cégünket a biztonsági bejárati ajtók kapcsán érinti.

A MABISZ a teljes körű mechanikai védelem eleme nevű kategóriába tartozó ajtók három percig, az ezt követő harmadik kategória ajtói öt percig képesek ellenállni az áthatolási kísérleteknek, a második kategória tíz percig, az első tizenöt percig, míg a legelőkelőbb, kiemelt kategóriás ajtók húsz perces ellenállásra képesek.

Ezek alapján láthatjuk, hogy érdemes minél magasabb kategóriájú biztonsági ajtót vásárolni, hiszen jelentősen hosszabb az ellenállási képességük.

Igazán hosszú távú megoldásra vágyik? Válassza biztonsági ajtóinkat, melyek 15 év garanciával érhetőek el! Ha további kérdése van, keressen fel minket bátran, munkatársaink szívesen adnak bővebb felvilágosítást!

biztonsagiajtod.hu_2