Számos cég foglalkozik biztonsági ajtók forgalmazásával, azonban a biztonsági elnevezés korántsem jelenti azt, hogy az ajtó valóban védene a betörés ellen. Az általunk kínált biztonsági ajtók mindegyike a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Nézzünk néhány fontos tulajdonságot!

Lényeges, hogy az adott ajtó MABISZ tanúsítvánnyal rendelkezzen. A biztonsági ajtókat többféle kategóriába sorolják, természetesen minél magasabb a kategória, annál biztonságosabb az ajtó. Vegyük figyelembe, hogy az adott ajtó milyen zárszerkezettel és hány reteszelési ponttal rendelkezik. Válasszunk acél biztonsági ajtót! A nem megfelelő anyag nem nyújt megfelelő védelmet.

Érdemes tájékozódni a biztonsági ajtó beépítésének módszeréről is, melyet cégünk a legkorszerűbb technikával vállal.

Végül, de nem utolsó sorban, vegyük figyelembe az esztétikai szempontokat is, hiszen biztonsági ajtót nem néhány hónapra vásárol az ember, hanem hosszú évekre!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha biztonsági ajtót szeretne vásárolni, hiszen a kiváló minőség mellé 15 éves garanciát is biztosítunk! Munkatársaink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire!

[contact-form-7 id=”588″ title=”biztonsagiajto-kisokos-home-sidebar”]